Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

You can email the site proprietor to allow them to know you have been blocked. Please involve Everything you ended up performing when this web site came up along with the Cloudflare Ray ID discovered at The underside of the webpage.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır measurement teslimini ifade eder.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini prefabrik ev fiyatları bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların prefabrik ev fiyatları yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam prefabrik ev fiyatları ağırlık seven-nine ton arasında değişir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine prefabrik ev fiyatları sahip olması gerekmektedir.

Geleneksel kaynak uygulamalarının tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir prefabrik ev fiyatları detayda alınabiliyor.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern-day bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Report this wiki page